Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

12/9/2022: Ανοίξαμε μια αγκαλιά γνώσης και δημιουργίας

 Καλή σχολική χρονιά, με υγεία και δημιουργικότητα!

Στον Αγιασμό, που τέλεσε ο ιερέας του Ερατεινού, παραβρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Νέστου κ. Χιώτης Κωνσταντίνος, ο  Πρόεδρος  του Δημοτικού Διαμερίσματος Ερατεινού, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και πλήθος γονέων των μαθητών μας.

Μετά την τελετή του Αγιασμού και την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου, αφού καλωσόρισε όλους τους παρισταμένους και ευχήθηκε για ένα ευχάριστο και δημιουργικό διδακτικό έτος, ανάγνωσε το Μήνυμα της κ. Υπουργού Παιδείας και έκανε σημαντικές ανακοινώσεις προς τους μαθητές και τους γονείς που αφορούσαν τόσο τον προγραμματισμό και την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας όσο και τον τρόπο τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό COVID-19.

Οι δάσκαλοι και οι μαθητές μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας είχαν την ευκαιρία για αλληλογνωριμία και ενημέρωση/συζήτηση για θέματα λειτουργίας της τάξης τους και για την τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό COVID-19. Τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές της Α΄ τάξης, αφού ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε στα «πρωτάκια» διάφορα σχολικά είδη χαροποιώντας τους μικρούς μας μαθητές. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου