Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

1 Μαρτίου 2023: Εγγραφές μαθητών στην Α΄ τάξη σχ. έτ.: 2023-2024

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ

(από 01/03/2023 έως και 20/03/2023)


1.    Πιστοποιητικό Γέννησης (* Αφορά ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ)

Οι γονείς πρέπει να προσκομίσουν στο Σχολείο πρόσφατο Πιστοποιητικό Γέννησης μεταφρασμένο στα Ελληνικά από Αναγνωρισμένο Μεταφραστή.

 

2.       Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου.

    (Εκδίδεται από το Νηπιαγωγείο και οι γονείς την προσκομίζουν στο Δημ. Σχολείο).

 

3.    Έλεγχος των υποχρεωτικών εμβολίων του παιδιού: (Βιβλιάριο εμβολίων στον Παιδίατρο για έλεγχο και μετά προσκόμιση του Βιβλιαρίου στον Δ/ντή του Σχολείου).

 

4.    Αποδεικτικό Έγγραφο Τόπου Κατοικίας: Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΔΕΥΑΝ ... όπου θα αναφέρεται ο Τόπος κατοικίας της οικογένειας.

 

5.    Αστυνομική Ταυτότητα Γονέων: Οι γονείς κατά την εγγραφή του παιδιού τους θα πρέπει να προσκομίσουν την Αστυνομική τους Ταυτότητα (Ταυτότητες και των δύο (2) γονέων).

 

6.    Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή: Θα δοθεί από το σχολείο εγγραφής στον γονέα, στη συνέχεια θα εξεταστεί το παιδί από γιατρό και μετά θα το προσκομίσει ο γονέας στο σχολείο (να έχετε μαζί σας στον Παιδίατρο ή στο Γενικό Ιατρό: το Βιβλιάριο Εμβολίων, το Βιβλιάριο του Ασφαλιστικού Φορέα και το Ατομικό Δελτίο Υγείας του παιδιού σας).

 

7.    Οι διαζευγμένοι γονείς πρέπει να προσκομίσουν στο Σχολείο  Δικαστική Απόφαση για την επιμέλεια του παιδιού.

 

8.    Δ/νση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (e-mail): Οι γονείς θα πρέπει να ενημερώσουν το σχολείο για τη Δ/νση Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (e-mail) που διαθέτουν, γιατί χρειάζεται για την Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι γονείς των μαθητών/τριών για την εγγραφή των παιδιών τους στην Α΄ τάξη θα προσέρχονται στο Σχολείο (Ερατεινό) για την κατάθεση των παραπάνω δικαιολογητικών εγγράφων ΜΟΝΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ (ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ) Τηλ. Σχολείου: 2591053141

 

                                                                                       Ο Δ/ντής του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου