Τρίτη 12 Μαρτίου 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α΄ΤΑΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2024-2025

 ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018

 

ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:

 1 έως 20 Μαρτίου 2024 ΩΡΑ: 10:00 - 11:30 Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και χρειάζονται την έγκριση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΕΤΟΥΣ 2024-2025

Τα απαιτούμενα έντυπα τα οποία θα διατίθενται από το Σχολείο.

Α. Αίτηση -Το έντυπο διατίθεται στο σχολείο.

Β. Βιβλιάριο Υγείας του/της μαθητή/τριας, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, από το οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα εμβόλια που προβλέπονται και είναι ενταγμένα στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών.

Γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) - Το έντυπο διατίθεται στο Σχολείο στους γονείς για να συμπληρωθεί από τον ιατρό του παιδιού και επιστρέφεται στο σχολείο

Δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η Διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.

Ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου. Εκδίδεται από το Νηπιαγωγείο και θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας για την εγγραφή του/της στο Δημοτικό.

ΣΤ. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Για την εγγραφή των μαθητών/τριών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ.

ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Προϋποθέσεις εγγραφής μαθητών/τριών στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα

Οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Προαιρετικό Ολοήμερο Πρόγραμμα κατόπιν σχετικής αίτησης-δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους. Γίνονται δεκτές όλες οι αιτήσεις των γονέων/κηδεμόνων για φοίτηση των μαθητών/τριών στο Ολοήμερο Πρόγραμμα, χωρίς προϋποθέσεις. Ο ελάχιστος αριθμός για τη λειτουργία του τμήματος Πρωινής Ζώνης είναι δέκα (10) μαθητές/τριες.

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου