Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

8 Ιουνίου 2017: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Σχολείου μας

Για ακόμη μια χρονιά και λίγες ημέρες πριν από τη λήξη του διδακτικού έτους, πραγματοποιήθηκαν στον αύλειο χώρο του σχολείου μας Πολιτιστικές και Αθλητικές Εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους: η Αντιδήμαρχος του Δήμου Νέστου κ. Χατουτσίδου Ελένη, ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών Π.Ε. και Δ.Ε Δήμου Νέστου κ. Καραγεωργίου Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Ποντολιβάδου κ. Χαραλαμπίδης Χρήστος, η Σχολική Σύμβουλος 3ης Περιφ. Δημ. Εκπ/σης Καβάλας κ. Σαατσόγλου Ελένη, ο κ. Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας και πλήθος γονέων, κηδεμόνων και συγγενών των μαθητών μας.
Το συνοπτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε:
Έναρξη της εκδήλωσης από το Δ/ντή του σχολείου, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους παρισταμένους, προέβη σε σύντομο απολογισμό του εκπ/κού έργου της σχολικής μονάδας για το σχολικό έτος 2016-2017 και σε ανακοινώσεις/ενημερώσεις για θέματα που σχετίζονται με τον Προγραμματισμό Λειτουργίας της Σχολικής Μονάδας για το σχολικό έτος 2017-2018.
Στη συνέχεια, οι μαθητές και οι μαθήτριες των Α΄, Γ΄, Δ΄,  Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων, με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Φυσικής Αγωγής και των δασκάλων τους, παρουσίασαν το μουσικοπαιδαγωγικό θεατρικό δρώμενο ¨Όρνιθες¨, σε διασκευή της ομώνυμης κωμωδίας του Αριστοφάνη, ενθουσιάζοντας όλους τους παραβρισκόμενους. 
Ύστερα, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης, με την καθοδήγηση της δασκάλας τους, παρουσίασαν παιδαγωγικά-ψυχαγωγικά παιχνίδια και τραγούδησαν έντεχνο ελληνικό τραγούδι, διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους.
Επιπρόσθετα, οι προσκεκλημένοι μας επισκέφθηκαν την έκθεση που λειτουργούσε στο χωλ του διδακτηρίου και θαύμασαν από κοντά δημιουργίες των μαθητών μας από διάφορες δράσεις που υλοποίησαν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.
Ο ενθουσιασμός, η συγκίνηση, τα χειροκροτήματα και τα συγχαρητήρια των παριασταμένων αποτέλεσαν την καλύτερη ηθική ανταμοιβή τόσο για τους μαθητές μας όσο και για  τους υπόλοιπους συντελεστές των εκδηλώσεων.  
Ιδιαίτερες ευχαριστίες:
Προς τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία σε όλους τους τομείς της εκπαιδευτικής δράσης καθώς και για τις πρωτοβουλίες τόσο απονομής Αναμνηστικών/Ενθυμίων στους/στις Αποφοίτους της φετινής σχολικής χρονιάς όσο και προσφοράς αναψυκτικών, χυμών, εδεσμάτων και γλυκών σε όλους τους παρισταμένους.
Προς τους κ.κ. Αντιδημάρχους Καθαριότητας και Τεχνικών Έργων, την κ. Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. καθώς και στις Υπηρεσίες του Δήμου Νέστου για την άμεση ανταπόκρισή τους στα αιτήματα της σχολικής μας μονάδας.
Τέλος, ευχαριστίες προς όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για την καθοριστική τους συμβολή στην επίτευξη των στόχων σε όλες τις δράσεις που υλοποίησε η σχολική μας μονάδα κατά το τρέχον σχολικό έτος.   

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!




                                                                                                

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου