Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

11/9/2017: Μια μεγάλη αγκαλιά γνώσης και δημιουργίας


      Καλή σχολική χρονιά!!!
Στον Αγιασμό, που τέλεσε ο ιερέας του Ερατεινού, παραβρέθηκαν:
ο  Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. του Δήμου Νέστου κ.. Καραγεωργίου Γεώργιος ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Νέστου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Ερατεινού κ. Μπαμπαλής Στέργιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Πετροπηγής κ. Αλαφογιάννης Θεόδωρος, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, όλοι οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του σχολείου και πλήθος γονέων και κηδεμόνων.
Μετά την τελετή του Αγιασμού και την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου, αφού καλωσόρισε όλους τους παρισταμένους και ευχήθηκε για ένα ευχάριστο και δημιουργικό διδακτικό έτος,  έκανε σημαντικές ανακοινώσεις προς τους μαθητές και τους γονείς που αφορούσαν τον προγραμματισμό και την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.
Επίσης, ο Διευθυντής του Σχολείου ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. Δήμου Νέστου που μερίμνησε, σε συνεργασία με τον κ. Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων – τον κ. Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και την κ. Αντιδήμαρχο Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, ώστε , κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών, να υλοποιηθούν μεγάλα έργα συντήρησης του διδακτηρίου μας (αντικατάσταση λέβητα/καυστήρα πετρελαίου θέρμανσης, αντικατάσταση τμήματος της κεραμοσκεπής, στεγανοποίηση/μόνωση τσιμεντένιας οροφής εισόδου διδακτηρίου, στερεοποίηση σιδερένιας πόρτας εισόδου σχολικού οικοπέδου, στερεοποίηση βάσεων ξύλινου σκίαστρου βρυσών αυλής, αντικατάσταση βρυσών αυλής, κόψιμο χόρτων αυλής και αποκομιδή τους).
Στη συνέχεια, οι μαθητές, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους τους, οδηγήθηκαν στις αίθουσες διδασκαλίας για αλληλογνωριμία και πρώτη ενημέρωση/συζήτηση για θέματα λειτουργίας της τάξης τους. Τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές της Α΄ τάξης, αφού ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε στα «πρωτάκια» διάφορα σχολικά είδη χαροποιώντας τους μικρούς μας μαθητές. 

               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου