Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020

14/9/2020: Ανοίξαμε μια αγκαλιά γνώσης και δημιουργίας με τήρηση προληπτικών μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό COVID-19

 

Καλή σχολική χρονιά, με υγεία πάνω απ΄ όλα!!!

Στον Αγιασμό, που τέλεσε ο ιερέας του Ερατεινού, παραβρέθηκαν: οι  Πρόεδροι των Δημοτικών Διαμερισμάτων Ερατεινού, Πετροπηγής, Ποντολιβάδου, μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών και των μαθητών του σχολείου καθώς και αρκετοί γονείς και κηδεμόνες.

Μετά την τελετή του Αγιασμού και την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου, αφού καλωσόρισε όλους τους παρισταμένους και ευχήθηκε για ένα ευχάριστο και δημιουργικό διδακτικό έτος, ανάγνωσε το Μήνυμα της κ. Υπουργού Παιδείας και έκανε σημαντικές ανακοινώσεις προς τους μαθητές και τους γονείς που αφορούσαν τόσο τον τρόπο τήρησης των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό COVID-19 όσο και τον  προγραμματισμό και την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Ακόμη, ο Διευθυντής του Σχολείου ευχαρίστησε θερμά τον Προϊστάμενο Πρασίνου του Δήμου Νέστου κ. Χατζηγεωργίου Παναγιώτη  που μερίμνησε για την άριστη υλοποίηση εργασιών στην αυλή του σχολείου (κόψιμο χόρτων, κλάδεμα δέντρων και θάμνων, καθαρισμός απορριμμάτων και αποκομιδή τους, καλλωπισμός χώρων πρασίνου).

Οι δάσκαλοι και οι μαθητές μέσα στις  αίθουσες διδασκαλίας είχαν την ευκαιρία για αλληλογνωριμία, ενημέρωση/συζήτηση για τον τρόπο χρήσης της ατομικής μάσκας προστασίας  από τον κορωνοϊό COVID-19 καθώς και για θέματα λειτουργίας της τάξης τους. Τέλος, μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους μαθητές της Α΄ τάξης, αφού ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων πρόσφερε στα «πρωτάκια» διάφορα σχολικά είδη χαροποιώντας τους μικρούς μας μαθητές. 


Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ COVID-19 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ - ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΑΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ!

 Σας παρακαλούμε, καθημερινά, να επισκέπτεστε τον ιστότοπο/blog του σχολείου μας και να ενημερώνεστε για λήψη εισερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails).

                                                                                                        Ο Δ/ντής του Σχολείου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου