Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

12 Σεπτεμβρίου 2020: Τέλεση Αγιασμού έναρξης διδακτικού έτους στις 14 Σεπτεμβρίου 2020

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, αγαπητά μας παιδιά,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για την έναρξη του νέου διδακτικού έτους θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:00 π.μ..

Το λεωφορείο μεταφοράς των μαθητών, στις 14/9/2020, θα ξεκινήσει το δρομολόγιό του από τη Νέα Κώμη στις 09:30π.μ. και θα αναχωρήσει από το σχολείο για το δρομολόγιο επιστροφής στις 10:45π.μ. (περίπου). Όσοι μαθητές επιβιβάζονται καθημερινά στο ¨μαθητικό λεωφορείο¨ θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα (υφασμάτινη ή απλή ιατρική/χειρουργική).

Όσοι γονείς/κηδεμόνες παραστούν στον Αγιασμό θα παρακολουθήσουν την Τελετή από την αυλή του σχολείου, τηρώντας αποστάσεις μεταξύ τους ενώ συνίσταται να φορούν προστατευτική μάσκα (υφασμάτινη ή απλή ιατρική/χειρουργική).

Επίσης, όλοι όσοι εισέρχονται στο διδακτήριο (εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς/κηδεμόνες, πολίτες) θα πρέπει να φορούν προστατευτική μάσκα (υφασμάτινη ή απλή ιατρική/χειρουργική).

 

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ COVID-19 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ - ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΑΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ!

 

Σας παρακαλούμε, καθημερινά, να επισκέπτεστε τον ιστότοπο/blog του σχολείου μας και να ενημερώνεστε για λήψη εισερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails).

                                                                                                        Ο Δ/ντής του Σχολείου

                                                                                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου