Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

9 Σεπτεμβρίου 2020: Νέες Οδηγίες ΕΟΔΥ για τον COVID-19 – Αγιασμός έναρξης διδακτικού έτους

 Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες, αγαπητά μας παιδιά,

Το νέο διδακτικό έτος αρχίζει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ευχόμαστε σε  όλους σας καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Όπως γνωρίζετε, και τη νέα σχολική χρονιά βρισκόμαστε σε καθεστώς πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και ως εκ τούτου θα πρέπει να συνεχίσουμε να λαμβάνουμε προληπτικά μέτρα κατά της διασποράς του, να τηρούμε τις κοινωνικές αποστάσεις και να εφαρμόζουμε σχολαστικά τους κανόνες ατομικής υγιεινής.

Επιπλέον, με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και για την προστασία μας θα πρέπει να φοράμε υφασμάτινη μάσκα τόσο εντός του διδακτηρίου όσο και εντός του μαθητικού λεωφορείου.

Χωρίς άγχος αλλά με ψυχραιμία, με συνεργασία, υπομονή, επιμονή και προπαντός αλληλοκατανόηση, είμαστε βέβαιοι ότι θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία και αυτήν τη πρωτόγνωρη κατάσταση.

Σας παρακαλούμε για όλα τα προαναφερόμενα σχετικά με τον κορωνοϊό COVID-19, να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες του ΕΟΔΥ κάνοντας ΚΛΙΚ στο εικονίδιο πάνω δεξιά στη σελίδα «Νέες οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον COVID-19».

Eπίσης, σας ενημερώνουμε ότι ο Αγιασμός για την έναρξη του νέου διδακτικού έτους θα τελεσθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες (ώρα τέλεσης του Αγιασμού, ώρα πραγματοποίησης δρομολογίου μαθητικού λεωφορείου, δυνατότητα ή μη παρουσίας γονέων/κηδεμόνων κ.λ.π.) θα λάβετε με νέα ανακοίνωση που θα αναρτηθεί  στον Ιστότοπο/Blog του σχολείου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για οποιοδήποτε θέμα αφορά τη λειτουργία της σχολικής μας μονάδας να ενημερώνεστε ΜΟΝΟ από τις ανακοινώσεις στον Ιστότοπο/Blog του σχολείου, από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας στέλνουμε και από τον Διευθυντή του Σχολείου, ώστε να αποφεύγονται παρερμηνείες και ανακρίβειες.

Ο ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ COVID-19 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΙΨΕΙ - ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΑΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ!

Σας παρακαλούμε, καθημερινά, να επισκέπτεστε τον ιστότοπο/blog του σχολείου μας και να ενημερώνεστε για λήψη εισερχόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails).

                                                                                       Ο Δ/ντής του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου