Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

25 Ιουνίου 2021: Λήξη των μαθημάτων μιας «δύσκολης» σχολικής χρονιάς

 

Αγαπητοί γονείς, αγαπητά παιδιά,

Τα μαθήματα μιας "δύσκολης", λόγω της πανδημίας COVID-19, σχολικής χρονιάς τελείωσαν. Εκπαιδευτικοί και μαθητές, πέρα από την καθημερινή διδακτική πρακτική, υλοποιήσαμε μια σειρά δράσεων, εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων ευαισθητοποίησης της σχολικής κοινότητας σε εκπαιδευτικά, ψυχοπαιδαγωγικά και κοινωνικά θέματα με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας του παρεχόμενου εκπαιδευτικού έργου. Όμως, η πανδημία COVID-19 άλλαξε και πάλι τόσο τη σχολική όσο και την προσωπική μας καθημερινότητα. Αυτήν την πολύ δύσκολη περίοδο, εκπαιδευτικοί, μαθητές και γονείς καταφέραμε να μην αποξενωθούμε εντελώς, να διατηρήσουμε τη μαθησιακή διαδικασία (έστω και εξ αποστάσεως) αλλά το σημαντικότερο να παραμείνουμε υγιείς. Την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών τα παιδιά να διασκεδάσουν, να χαρούνε, να παίξουν ομαδικά, να πάνε διακοπές, να ενδυναμώσουν τις φιλίες τους και τις κοινωνικές τους συναναστροφές.

Συνεχίζοντας να τηρούμε τα μέτρα ατομικής υγιεινής, μπορούμε να ατενίζουμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και να ελπίζουμε ότι σταδιακά η ζωή μας θα επανέλθει σε φυσιολογικούς ρυθμούς.     

 Ιδιαίτερες ευχαριστίες:

Προς τον κ. Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και  όλους τους γονείς/κηδεμόνες, για την αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία σε όλους τους τομείς της εκπαιδευτικής δράσης καθώς και για τις πρωτοβουλίες προσφοράς διάφορων «δώρων» στους μαθητές και Αναμνηστικών/Ενθυμίων στους/στις Αποφοίτους της φετινής σχολικής χρονιάς.

Προς τον κ. Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, τον κ. Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων/Υπηρεσιών  και τον κ. Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. Δήμου Νέστου για την ανταπόκρισή τους στα αιτήματα της σχολικής μας μονάδας.

Τέλος, ευχαριστίες προς όλους τους μαθητές και τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου για την καθοριστική τους συμβολή στην επίτευξη των στόχων σε όλες τις δράσεις που υλοποίησε η σχολική μας μονάδα κατά το τρέχον σχολικό έτος.   

 

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου